Sexhistorier gratis fitte

sexhistorier gratis fitte

Hun sto foran ham i sin gule, våte bikini. Hun hadde kun på seg en t-skjorte og en strømpebukse. Eli gikk foran og åpnet inviterende døren til rommet sitt. Huset var fortsatt i julestemning. Vi gikk ut og badet oss i nysnøen som hadde falt i løpet av natten.

Vi rullet oss, alene og sammen Ikke før denne kvelden. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.

Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Søg Nu på sexwriter. Fantasi del 4 5 point. Hvad har man venn Til Puttemus k Gårdsanger: Ode til sommerpigen KoldKylling: Hot kursus med g.. Fantasi 3 Fantasi 2 Rose 2 - tilbage.. Dit sted på nettet med erotiske historier. Dette var lenge før internetts og pc’enes tidsalder. Vi legger oss å gulvet og ser film. Er det Ok at vi ser på en sex-film? Håpte at hun var i samme stemning som i går og at hun ikke ville trekke seg nå.

Hvor har du fått tak i den? Jeg forklarte at jeg hadde tyvlånt den hos Arne, min bror. Hun lo og sa: Men hva venter du på, la oss kikke”. Filmen vi så var en ”Schoolgirls holiday”-film, og den første sekvensen handlet om en ung jente som møtte sin lærer etter skoletid.

Hun var en Han kunne vel være rundt Det var en gang jeg kikket i smug på Hans. Han lå ved sjøen, utenfor hytta vår, og runket. Men hans var ikke på langt nær så stor”. Hans var vår felles fetter, to år eldre enn meg. Hans og jeg var gode kompiser og reiste ofte på turer sammen.

Det gjorde meg ekstra kåt å tenke på at Eli hadde kikket på akkurat han når han runket. Eli fulgte med på filmen, og gjorde store øyne da mannen etter en stund sprutet sæden sin utover brystene til den unge jenta. Spruter man så mye?? Eli visste at guttene sprutet sperm når det kom for dem. Det hadde blant annet Anne, hennes beste venninne fortalt. Hun hadde mer erfaring enn Eli, men bare sammen med sin storebror. Eli fortalte at de to søsknene onanerte sammen med jevne mellomrom.

Men Eli hadde aldri forestilt seg at det dreidde seg om så mye sæd. Jeg syntes å ane at brystvortene hennes nå pekte enda litt spissere gjennom toppen hennes. Så hoppet hun opp i senga mi og ble stående og se på meg med spørrende blikk.

Trusa hun hadde på seg var en rosa småpike-truse, med blonder. Som i går så vistes konturer av kjønnsleppene hennes utenpå. Jeg syntes jeg ante en liten våt flekk i skrittet, men jeg var ikke helt sikker.

Den lille hårdusken som la seg så fint like over sprekken dannet en liten trekant som pekte nedover mot sprekken. Hun spredde bena og åpnet opp fitta med den ene hånda og begynte å gni spalten sin med den andre. Jeg kunne se at hun allerede var skikkelig våt. Det var nok riktig at jeg hadde sett en liten vårt flekk på trusa hennes.

Det glinste mellom kjønnsleppene og jeg kunne høre lyden av fingrene gli i fittesafta hennes. Jeg begynte å kle av meg bukse og truse. Pikken min var steinhard og den spratt ut som en rakett. Den er jo nesten like stor som han mannen på filmen”. Eli så nysgjerrig på meg, likevel uten å stoppe opp leken med den deilige småpike-fitta si. Jeg satte meg i den andre enden av senga, og begynte forsiktig å runke. Jeg visste at her måtte jeg ta det rolig for at ikke pikken skulle sprenges for fort.

Jeg måtte jo få med meg det jeg kunne av Eli, før klimakset overtok oppmerksomheten. Jeg så på henne og spurte ”Kan vi ikke ta av oss på overkroppen også? Anne sine er mye større. Hun har også mye mere hår på tissen sin, selv om vi nesten er like gamle”. Det gjør vel ikke noe om de er litt små? Jeg så litt strengt på henne. Eli stussa noen sekunder, så dro hun av seg toppen.

To nydelige forhøyninger dukket frem. De kunne være på størrelsen med en liten halv appelsin. Jeg tenkte at en gang ville jeg få kjæle med brystene hennes, - slikke knoppene. Eli så litt spent på meg. Jeg liker dem godt”.

Eli så fornøyd ut, og begynte å kose med den ene brystvorta. Det er såååå deilig. Samtidig så jeg at Eli gnidde seg i musa hurtigere og hurtigere, samtidig som pusten hennes gikk fortere og fortere.

Det med brystene, hadde tydeligvis trigget henne noe voldsomt. Jeg reiste meg opp, gikk bort til henne og sa: Jeg pressa hånda mi hardt rundt pikken slik at pekefingeren gle opp strengen og møtte den våte dråpen.

Samtidig grep jeg med andre hånda rundt pungen min. Det gikk en bølge gjennom kroppen min samtidig som Eli spente sin kropp i en bue i senga. Pikken min spruta som en vulkan og alt traff magen og brystene hennes, samtidig som hele kroppen hennes skalv og ristet. Elis orgasme ville ingen ende ta. Jeg er sikker på at det hele pågikk i flere minutter, og Eli var helt hinsides. Hun syntes ikke å ense at jeg sprutet på henne. Det var nesten som hun var i en transe.

Etter at krampen hadde lag seg og Eli hadde tørket opp sæden min med et håndkle jeg fant til henne, ble vi sittende en stund i senga og prate. Vi sa ikke så mye, men begge to følte tydeligvis en veldig nærhet.

Samtidig var vi begge litt flaue. Etter en stund sa Eli at hun måtte gå.

sexhistorier gratis fitte Vi sa ikke så mye, men begge to følte tydeligvis en veldig nærhet. Hun har aldri før kjent noe så deilig som når han spruter spermen sin inn i hennes unge, trange fitte. Sexhistorier gratis fitte orgasme ville ingen ende ta. Det var nesten som hun var i en transe. Det var litt rart å se Eli gå syngende oppover veien, lekende med en liten snøball hun hadde laget.

0 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *