Sex utstyr sprute orgasme

sex utstyr sprute orgasme

Disse kjertlene som produserer væsken er velutviklede hos noen, og nærmest ikke-eksisterende hos andre. En fersk amerikansk studie viser at det er circa 50 prosent som i det hele tatt har en kvinnelig prostata. Prostata, sammen med sædblærene, produserer væske for sædcellene. Den væsken som kommer ut ved en kvinnelig utløsning ligner derfor på sædvæske, men er uten sædceller. Men om du spruter eller ikke er uansett ofte noe som må øves opp over tid.

Det blir som kjertlene i brystene. Når melken i brystene blir tømt ofte, bygger det seg opp mer væske over tid, utdyper sexolog Gro Isachsen.

Man snakker også om to andre nyere punkter i forbindelse med sprutorgasmen i dag, a- og u-punktet. A-punktet eller øvre deepspot sitter litt høyere oppe enn g-punktet, ca. Det kan i likhet med g-punktet svelle ved opphisselse til en ert , men først og fremst er det et punkt fylt med nerver.

Stimulering av dette punktet skal kunne forsterke g-punktsorgasmen. U-punktet eller lower deepspot er det glatte området mellom urinrørsåpningen og vaginalåpningen og kan stimuleres ved å stryke opp og ned med en eller to fingre mens det er vått og glatt. Sjekk også ut fremgangsmåten til den kanadiske psykologen og feministen Shannon Bell som lot seg avbilde i Cupido på tallet mens hun stimulerte urinrøret nedenfra, presset på kjertlene ovenfra og så trykket ut til det sprutet.

Grunnen til det er at selve trikset er å presse utover, i stedet for å holde igjen, slik mange naturlig nok vil gjøre i ren refleks når de føler at de må tisse. Men sprutorgasmen er ikke, og bør i hvert fall ikke bli, et synonym for en g-punktorgasme , skal vi tro fagfolket. Da er det både lett å bli forvirret, og man mister viktig kunnskap. Mange kvinner opplever for eksempel å få en såkalt g-punktsorgasme som et resultat av klitoris- og analstimulering, eller en kombinasjon av disse.

Kanskje er det bedre å si at sprutorgasmen er en kraftig orgasme som ofte kommer innenfra, en vaginalorgasme vil noen si, men like fullt en blandingsorgasme der klitoris spiller inn. Vi kan stimulere klitorishodet utvendig og vi kan stimulere klitorisbena innvendig. Begge deler kan gi ekstase, forteller hun. Kühle-Hansen forteller at det også er slik kvinner kan oppnå serieorgasmer , nettopp ved å berøre indirekte på klitorisbena, skaft og klitorishodet.

Klitoris er like ekspansiv og dynamisk som guttens og mannens penis. Det er mer likt mellom menn og kvinner, også det at noen av oss kan sprute under en orgasme hvis presset skjer det rette stedet og med det rette trykket, oppsummerer hun. Det er involvert eller integrert i det store klitoriskomplekset: Klitoris et ikke bare en liten tupp med hette. Den begynner der, går i ett legeme litt forover, for så å dele seg og gå bakover på begge sider av skjeden nesten helt til endetarmen.

Hele dette området er aktiverbart og kan medføre sprutorgasmer, selv om selve sprutorgasmens væskekilde ligger i g-punktet, bekrefter Esben Esther Pirelli Benestad. De som har fulgt med på NRK-programmet Trekant, har kanskje også fått med seg at selv debatten om g-punktet, og hvorvidt dette i det hele tatt finnes, er høyst levende.

Vår seksualitet har tross alt blitt usynliggjort, undertrykt og hånt i flere generasjoner. Tiden er for lengst inne for å dele kunnskap og anerkjennelse av jenters og kvinners følelser, kåthet og orgasmer , mener Kühle-Hansen.

Berry regnes fremdeles for å være den mest anerkjente boken om temaet. Det er jo et paradoks også at jo mer man styrer med noe og lager det til et prosjekt, jo vanskeligere blir det også, påpeker Kjøs.

Trykk her og følg oss på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er mannens erogene soner. Dette gjør kvinner feil i senga. Hilde hadde sex 17 ganger på en dag. Her er de ekte filmsex-scenene.

Lyst til å prøve? A- og u-punktet Man snakker også om to andre nyere punkter i forbindelse med sprutorgasmen i dag, a- og u-punktet. Se flere saker fra: Man kan "lære" det i bøker og man leser det på nett. Tror ikke det finnes noen fasit. Selv er jeg så ensporet når det gjelder hvordan jeg kan få orgasme at jeg tror ingen klarer å hjelpe meg med den biten.

Det viktigste for å ha god sex er ikke de individuelle ferdighetene, men kommunikasjon i forholdet. Kjenner det når jeg kniper og hvis han samtidig er dypt inni meg. Her en dag gjorde det faktisk vondt.

Kjentes ut som han spylte ut flere liter og at det ikke var plass.. Han fikk også vondt av det faktisk. Jeg skjønner godt at de kan kjenne rykning i penis - såfremt han bare holder seg inne der. Jeg slutter ikke å pule bare fordi jeg begynner å sprute, jeg fortsetter ihvertfall så lenge som orgasmen varer, og i det tempoet det går i da skjønner jeg ikke at hun kan merke noe til rykningene i selve penis og det har da ingen gjort så langt heller, så vidt jeg vet.

Av samme årsak har ingen jenter jeg har vært med kjent selve spruten heller. Jeg har hørt jenter si det blir våtere, og det skjønner jeg forsåvidt.

Når de sier det kjennes varmt synes jeg imidlertid det er litt rart, fordi sæd er jo kroppstemperatur, og med all knullingen skulle man tro det ihvertfall var kroppstemperatur der inne. Men men, om de sier det kjennes varmt, så får jeg vel tro på det da. Jeg kjenner at det liksom blir en dam inni dær med extra væske.

Klarer å føle det , når det er mye. Selv om jeg er veldig veldig våt selv , kjenner jeg det lille extra som kommer , merkelig nok. Jeg kjenner også selve spruten , hos enkelte menn som kommer og spruter med bra kraftig trykk mens han er dypt inni meg. Noen kommer med så kraftg trykk at det liksom kiler innerst inne når de spruter. Så det er utvilsomt endel nerver innerst inne også. I hvertfall hos meg. Liker også dyp penetrering , da jeg digger stimulering innerst inne også.

Er et eller annet der , som reagerer positivt på det. Kan føle også selve pikkhodet extra tydelig på enkelte menn , også dypest inni vagina , at det faktisk ikke går i ett med skaftet. Hos de som har litt større hode enn skaftet. Føler også tydelig forskjell på hvor stiv en mann er fra gang til gang. Merker med en gang om han blir mindre stiv , enn han pleier ellers å være. Orgasmen til menn kjennes også forskjellig ut , fra gang til gang , selv med samme mann.

Er mye man kjenner , registrerer og legger merke til når man ligger med en mann , kunn ut fra dagsformen til penisen hans Nei man kjenner ikke en mann , før man har ligget med han: Det forteller meg ganske mye. Om jeg vil mer med han eller ikke. De deiligste mennene blir jeg hos eller repeterer hendelsen , mest sansynlig. De jeg ikke likte helt , dropper jeg ofte. Jeg vet ved første samleie om han er noe for meg eller ikke.

Om musa mi likte han , eller ikke Musa bestemmer det , ikke jeg. Mus får av han , er avgjørende for om hun vil møte han flere ganger Jeg kjenner definitivt ikke at han spruter sæd i meg! Hvordan klarer man å kjenne sædsprut oppi der? Vi bruker jo tamponger o. Du er vell sammen med en partner som spruter liten mengde og med dårlig trykk da , siden du ikke klarer å kjenne det.

Hvis du bytter partner til en som spruter mer og kraftigere , da vil du nok kjenne det du også. På noen menn klarer man ikke å kjenne det i det hele tatt. Mens på andre menn kjenner man det veldig tydelig og godt. Jeg kjenner tampongen når den er hard og tørr og nettopp satt inn.

Men når den er blitt fuktig og bløt pga at den suger til seg væske , kjenner jeg den ikke lengre , og den beveger seg jo heller ikke. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet kjenne spruten? Sign in to follow this    Followers 0. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  1. Posted April 26, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. AnonymBruker   Report post  ·  3.

Bortsett fra rykkene i hans penis kjenner jeg ingen ting. Report post  ·  4. Jeg og sexpartnerne mine har pratet litt om det, da jeg leste om problemstillingen for en god stund siden Ellers fortalte de at de elsket å kjenne varmen av sæden som spredde seg. Report post  ·  5.

Kvinner kan nemlig få sprutende utløsninger som minner om dem menn får. Kvinnekroppen kan ejakulere fra tretti små kanaler, og gjøre det gjentatte ganger under seksuell stimulering. De fleste av oss sier, i kor med kvinnene som får slike orgasmer: Ja, de finnes og vi føyer til: Og det er ikke tiss, det er for lengst påvist at denne væsken er forskjellig fra urin. For meg er det litt merkelig både at noen får seg til å si at det ikke forekommer når det beviselig forekommer hos noen, og at dette skal være forbundet med skam.

Jeg mener - alle trenger vel ikke like lutefisk selv om noen gjør det, sier lege og sexolog Esben Esther Pirelli Benestad. Psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi, Peder Kjøs, tror vi har å gjøre med en aldri så liten konkurranse i politisk korrekthet. Og det er det ikke, sier han. Men fortielse, fordi man frykter at en normalisering skal skape et prestasjonspress, det har ikke psykologen noe tro på. Man hører jo om det, eller ser det på film.

Sånn er det med alle seksuelle "fenomener", sier Kjøs. Men hva er det som får noen kvinner til å sprute av vellyst? Det er delvis g-punktet , altså den kvinnlige prostata, og delvis noen kjertler som ligger langs urinrøret som sammen trigger den kvinnelige ejakulasjonen. Disse kjertlene som produserer væsken er velutviklede hos noen, og nærmest ikke-eksisterende hos andre. En fersk amerikansk studie viser at det er circa 50 prosent som i det hele tatt har en kvinnelig prostata.

Prostata, sammen med sædblærene, produserer væske for sædcellene. Den væsken som kommer ut ved en kvinnelig utløsning ligner derfor på sædvæske, men er uten sædceller.

Men om du spruter eller ikke er uansett ofte noe som må øves opp over tid. Det blir som kjertlene i brystene. Når melken i brystene blir tømt ofte, bygger det seg opp mer væske over tid, utdyper sexolog Gro Isachsen. Man snakker også om to andre nyere punkter i forbindelse med sprutorgasmen i dag, a- og u-punktet. A-punktet eller øvre deepspot sitter litt høyere oppe enn g-punktet, ca. Det kan i likhet med g-punktet svelle ved opphisselse til en ert , men først og fremst er det et punkt fylt med nerver.

Stimulering av dette punktet skal kunne forsterke g-punktsorgasmen. U-punktet eller lower deepspot er det glatte området mellom urinrørsåpningen og vaginalåpningen og kan stimuleres ved å stryke opp og ned med en eller to fingre mens det er vått og glatt. Sjekk også ut fremgangsmåten til den kanadiske psykologen og feministen Shannon Bell som lot seg avbilde i Cupido på tallet mens hun stimulerte urinrøret nedenfra, presset på kjertlene ovenfra og så trykket ut til det sprutet.

Grunnen til det er at selve trikset er å presse utover, i stedet for å holde igjen, slik mange naturlig nok vil gjøre i ren refleks når de føler at de må tisse. Men sprutorgasmen er ikke, og bør i hvert fall ikke bli, et synonym for en g-punktorgasme , skal vi tro fagfolket.

Da er det både lett å bli forvirret, og man mister viktig kunnskap. Mange kvinner opplever for eksempel å få en såkalt g-punktsorgasme som et resultat av klitoris- og analstimulering, eller en kombinasjon av disse. Kanskje er det bedre å si at sprutorgasmen er en kraftig orgasme som ofte kommer innenfra, en vaginalorgasme vil noen si, men like fullt en blandingsorgasme der klitoris spiller inn. Vi kan stimulere klitorishodet utvendig og vi kan stimulere klitorisbena innvendig.

Begge deler kan gi ekstase, forteller hun. Kühle-Hansen forteller at det også er slik kvinner kan oppnå serieorgasmer , nettopp ved å berøre indirekte på klitorisbena, skaft og klitorishodet. Klitoris er like ekspansiv og dynamisk som guttens og mannens penis. Det er mer likt mellom menn og kvinner, også det at noen av oss kan sprute under en orgasme hvis presset skjer det rette stedet og med det rette trykket, oppsummerer hun.

Det er involvert eller integrert i det store klitoriskomplekset: Klitoris et ikke bare en liten tupp med hette. Den begynner der, går i ett legeme litt forover, for så å dele seg og gå bakover på begge sider av skjeden nesten helt til endetarmen.

Hele dette området er aktiverbart og kan medføre sprutorgasmer, selv om selve sprutorgasmens væskekilde ligger i g-punktet, bekrefter Esben Esther Pirelli Benestad. Syns derfor synd i andre damer som må nøye seg med småkuk uten skikkelig sprut Er visst i litt for høyt eksamensmodus, så ordlegger meg muligens litt for klinisk. Jeg leste at noen kvinner mente de ikke kjente spruten, så jeg spurte sexpartnerne mine om akkurat det.

Konklusjonen var ihvertfall at noen ganger kjenner man det og noen ganger kjenner man det ikke. Med en veltrent PC-muskel, så skytes sæden ut i høyere hastighet, ergo vil det kjennes best hos en person med en veltrent PC-muskel.

Tror du virkelig at jeg tar opp dette mens vi holder på med sex? Jeg har lest meg opp på sex, og prater med Madammen om sex ikke mens vi har sex , for at jeg skal kunne gi henne den best mulige sexopplevelsen.

Da tenker jeg at alt er individuelt. Hvis jeg hadde VISST at en mann faktisk leste seg opp for å være en "Gud" i senga, så hadde jeg også fått problemer med å komme. Man leser også hele tiden om hvordan man skal være en god partner på alle mulige måter.

Man kan "lære" det i bøker og man leser det på nett. Tror ikke det finnes noen fasit. Selv er jeg så ensporet når det gjelder hvordan jeg kan få orgasme at jeg tror ingen klarer å hjelpe meg med den biten.

Det viktigste for å ha god sex er ikke de individuelle ferdighetene, men kommunikasjon i forholdet. Kjenner det når jeg kniper og hvis han samtidig er dypt inni meg. Her en dag gjorde det faktisk vondt. Kjentes ut som han spylte ut flere liter og at det ikke var plass..

Han fikk også vondt av det faktisk. Jeg skjønner godt at de kan kjenne rykning i penis - såfremt han bare holder seg inne der. Jeg slutter ikke å pule bare fordi jeg begynner å sprute, jeg fortsetter ihvertfall så lenge som orgasmen varer, og i det tempoet det går i da skjønner jeg ikke at hun kan merke noe til rykningene i selve penis og det har da ingen gjort så langt heller, så vidt jeg vet. Av samme årsak har ingen jenter jeg har vært med kjent selve spruten heller.

Jeg har hørt jenter si det blir våtere, og det skjønner jeg forsåvidt. Når de sier det kjennes varmt synes jeg imidlertid det er litt rart, fordi sæd er jo kroppstemperatur, og med all knullingen skulle man tro det ihvertfall var kroppstemperatur der inne.

Men men, om de sier det kjennes varmt, så får jeg vel tro på det da. Jeg kjenner at det liksom blir en dam inni dær med extra væske. Klarer å føle det , når det er mye. Selv om jeg er veldig veldig våt selv , kjenner jeg det lille extra som kommer , merkelig nok. Jeg kjenner også selve spruten , hos enkelte menn som kommer og spruter med bra kraftig trykk mens han er dypt inni meg. Noen kommer med så kraftg trykk at det liksom kiler innerst inne når de spruter.

Så det er utvilsomt endel nerver innerst inne også. I hvertfall hos meg. Liker også dyp penetrering , da jeg digger stimulering innerst inne også. Er et eller annet der , som reagerer positivt på det. Kan føle også selve pikkhodet extra tydelig på enkelte menn , også dypest inni vagina , at det faktisk ikke går i ett med skaftet.

Hos de som har litt større hode enn skaftet. Føler også tydelig forskjell på hvor stiv en mann er fra gang til gang. Merker med en gang om han blir mindre stiv , enn han pleier ellers å være. Orgasmen til menn kjennes også forskjellig ut , fra gang til gang , selv med samme mann.

Er mye man kjenner , registrerer og legger merke til når man ligger med en mann , kunn ut fra dagsformen til penisen hans Nei man kjenner ikke en mann , før man har ligget med han: Det forteller meg ganske mye.

Om jeg vil mer med han eller ikke. De deiligste mennene blir jeg hos eller repeterer hendelsen , mest sansynlig. De jeg ikke likte helt , dropper jeg ofte. Jeg vet ved første samleie om han er noe for meg eller ikke. Om musa mi likte han , eller ikke Musa bestemmer det , ikke jeg. Mus får av han , er avgjørende for om hun vil møte han flere ganger Jeg kjenner definitivt ikke at han spruter sæd i meg!

Hvordan klarer man å kjenne sædsprut oppi der? Vi bruker jo tamponger o. Du er vell sammen med en partner som spruter liten mengde og med dårlig trykk da , siden du ikke klarer å kjenne det. Hvis du bytter partner til en som spruter mer og kraftigere , da vil du nok kjenne det du også. På noen menn klarer man ikke å kjenne det i det hele tatt. Mens på andre menn kjenner man det veldig tydelig og godt. Jeg kjenner tampongen når den er hard og tørr og nettopp satt inn. Men når den er blitt fuktig og bløt pga at den suger til seg væske , kjenner jeg den ikke lengre , og den beveger seg jo heller ikke.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet kjenne spruten? Sign in to follow this    Followers 0.

Guest Gjest   0 0.

Sex utstyr sprute orgasme -

Mange beskriver klitorisorgasmer som de mest intense orgasmene og sier at de brer seg fra klitorishodet og utover. Syns derfor synd i andre damer som må nøye seg med småkuk uten skikkelig sprut Den væsken som kommer ut ved en kvinnelig utløsning ligner derfor på sædvæske, men er uten sædceller. Kvinner kan nemlig få sprutende milf lesbian massasje steinkjer som minner om dem menn får. Er det en problemstilling?? Kühle-Hansen forteller at det også er slik kvinner kan oppnå serieorgasmernettopp ved å berøre indirekte på klitorisbena, skaft og klitorishodet.

: Sex utstyr sprute orgasme

CHATCAM DAME SØKER DAME Sex harstad nakenbilder av tone damli
Evo treningssenter haugesund lakk undertøy 476
Live cam sex damer i bikini Tror du virkelig at jeg tar opp dette mens vi holder på med sex? Han er liten og jeg er ofte våt En deilig, bankende følelse i underlivet og en overfølsom klitoris etterpå er sikre tegn. Dette er verdens vakreste steder. Report post  ·  8. Dette er ikke tiss, men en væske som produseres i kjertler ved G-punktet. I hvertfall hos meg.
sex utstyr sprute orgasme Dette er ikke tiss, men en væske som produseres i kjertler ved G-punktet. Han fikk også vondt av det faktisk. Men sprutorgasmen er ikke, og bør i hvert fall ikke bli, et synonym for en g-punktorgasmeskal vi tro fagfolket. Jeg kjenner tampongen når den er hard og tørr og nettopp satt inn. Rundt ti prosent av alle kvinner spruter før, under eller etter orgasme.

0 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *